Wie zijn wij?

Marlou Joosten

Psychotherapeut, Gezondheidszorgpsycholoog, Regiebehandelaar, Praktijkhouder
Ik ben geboren en getogen in een dorp binnen de gemeente Horst aan de Maas. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen. In mijn vrije tijd houd ik van samen zijn met familie en vrienden, lezen, yoga, wandelen, fietsen, piano spelen en creatief bezig zijn.

Mijn studie (ontwikkelings)psychologie heb ik gevolgd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Van 2000 tot 2016 ben ik werkzaam geweest binnen de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) voor kinderen en jeugdigen, alwaar ik gewerkt heb als behandelcoördinator op de poli, dagbehandeling en kliniek. Daarnaast heb ik veel diagnostiek en behandeling gedaan bij kinderen en jeugdigen met uiteenlopende problematiek. De laatste jaren heb ik vooral veel ervaring opgedaan met kinderen en jeugdigen met angst- en dwangklachten, stemmingsklachten en eetproblematiek. In de loop der jaren heb ik de opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog, opleiding tot cognitief gedragstherapeut VGCt en de opleiding tot psychotherapeut voltooid en heb ik o.a. een cursus EMDR en verdieping systeemtherapie afgerond.

 

 Kwalificaties:

 • Psycholoog (Ontwikkelingspsycholoog)
 • Psychotherapeut (BIG-registratienummer: 49909686816)
 • Gezondheidszorgpsycholoog (BIG-registratienummer: 29909686825)
 • Cognitief gedragstherapeut VGCt

Ik ben aangesloten bij:

 • Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten (LVVP): www.lvvp.info
 • Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve therapieën (VGCt): www.vgct.nl
 • Nederlandse Academie voor Eetstoornissen (NAE): www.naeweb.nl
Marlou Joosten van Jeps Psychotherapie

Carlijn van Susante

Gezondheidszorgpsycholoog, Speltherapeut, Regiebehandelaar

Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen. In mijn vrije tijd wandel ik graag met onze hond en lees ik graag.

Ik heb de studie (ontwikkelings)psychologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen gevolgd. Binnen de GGZ heb ik daarna vele jaren ervaring opgedaan met diagnostiek en behandeling van kinderen en jeugdigen met diverse problematiek. De laatste jaren heb ik vooral ervaring opgedaan in het behandelen van baby's en jonge kinderen. Ik heb de opleiding Beeldcommunicatie gevolgd, een vorm van kinderpsychotherapie waarbij gebruik gemaakt wordt van spel (speltherapie). Daarnaast heb ik de opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog afgerond en heb ik in de loop der jaren diverse cursussen gevolgd, onder andere ouder-baby/peuter psychotherapie, Brainblocks en EMDR kind & jeugd.

 

Kwalificaties:

 • Psycholoog (Ontwikkelingspsycholoog)
 • Gezondheidszorgpsycholoog (BIG-registratienummer: 79909627625)
 • Therapeut Beeldcommunicatie

Ik ben aangesloten bij:

Vereniging voor Kinder- en Jeugdpsychotherapie (VKJP) www.vkjp.nl
Carlijn van Susante van Jeps Psychotherapie

Loes Draak

Orthopedagoog

Samen met mijn partner woon ik in een dorp in Horst aan de Maas. Mijn vrije tijd spendeer ik graag met familie en vrienden. Verder vind ik het leuk om gezelschapsspelletjes te doen, creatief bezig te zijn en ben ik leiding bij Jong Nederland.

Ik heb de studie Pedagogische Wetenschappen en Onderwijskunde gevolgd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Gedurende mijn studie heb ik mij verdiept in de ontwikkeling van een groeimindset bij jongeren met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Verder heb ik onderzoek gedaan naar een combinatie van Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en systeemtherapie. Ook heb ik diverse cursussen, onder andere Brainblocks en diagnostiek en behandeling van meisjes met autisme spectrumstoornissen, gevolgd. Sinds mijn afstuderen ben ik werkzaam bij Jeps Kinder- & Jeugdpsychotherapie. Bij Jeps houd ik mij met name bezig met (neuro)psychologisch onderzoek, psycho-educatie en kortdurende individuele behandeling waar nodig in combinatie met ouder-/gezinsgesprekken.

 

Kwalificaties:

 • Orthopedagoog (afstudeerrichtingen Angst- & Stemmingsstoornissen en Forensische pedagogiek)
 • NVO basisorthopedagoog + basisaantekening diagnostiek

 • SKJ-registratie (SKJ-registratienummer: 120009675)

Ik ben aangesloten bij:

 • Nederlandse Vereniging van pedagogen en Onderwijskundigen (NVO): www.nvo.nl
 • Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ): www.skjeugd.nl

Lotte Dupont

Orthopedagoog Generalist, Gezinsbehandelaar, Regiebehandelaar

Samen met mijn man en twee kinderen woon ik net over de grens van Limburg in het Brabantse land. In mijn vrije tijd kan ik erg genieten van leuke dingen doen met mijn gezin, familie en vrienden, koken, bakken, creatief bezig zijn en mijn wekelijks bezoekje aan de yoga.

Na de opleiding tot docent basisonderwijs, ben ik aan de Universiteit Utrecht orthopedagogiek gaan studeren. Vanaf 2009 tot 2018 ben ik werkzaam geweest binnen de gespecialiseerde GGZ voor kinderen en jeugdigen. In deze tijd heb ik diagnostiek en behandeling gedaan bij kinderen en jeugdigen met uiteenlopende problematiek. Hier heb ik mijn opleiding tot orthopedagoog generalist afgerond en mij verder gespecialiseerd in een systeemgerichte en contextuele benadering bij gedragsproblemen o.a. middels de methodiek “Een taal erbij”. Na een uitstapje binnen de verstandelijke gehandicaptensector waar ik vooral met teams gewerkt heb, ben ik blij dat ik bij Jeps kinderen, jongeren en hun gezinnen mag ondersteunen om net dat kleine stapje te maken zodat ze het weer zelf (aan)kunnen.

 

Kwalificaties:

 • Orthopedagoog
 • Orthopedagoog Generalist (BIG-registratienummer: 29927011231)
 • SKJ-registratie (SKJ-registratienummer: 120005451)

Ik ben aangesloten bij:

 • Nederlandse Vereniging van pedagogen en Onderwijskundigen (NVO): www.nvo.nl
 • Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ): www.skjeugd.nl

Anny Wijnhoven

Zorgsecretaresse

Ik ben getrouwd, moeder van drie kinderen en oma van zeven kleinkinderen, en woonachtig in Vierlingsbeek. Mijn vrije tijd besteed ik graag met mijn gezin en ik wandel, fiets en zwem graag.

Ik heb een opleiding gevolgd tot administratief medewerkster en een cursus managementassistente. Binnen de jeugdzorg heb ik ruim 12 jaar ervaring als zorgsecretaresse. Met veel plezier heb ik bij Jeps als zorgsecretaresse vaak het eerste telefonische contact met cliënten en hun ouders en ondersteun ik de hulpverleners binnen het team op administratief gebied in hun werkzaamheden.

Doret Seuren

Orthopedagoog in opleiding

Ik ben opgegroeid in een klein dorp in het noorden van Limburg en woon sinds een aantal jaren in Nijmegen. In mijn vrije tijd wandel, zwem en lees ik graag en ik houd ervan om tijd door te brengen met familie en vrienden.

In 2019 heb ik de opleiding tot leerkracht basisonderwijs afgerond, waarna ik gestart ben met de pre-master Pedagogische Wetenschappen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Vanaf september 2021 volg ik de master Orthopedagogiek, met de afstudeerrichting Relationele Ontwikkeling. Ik ben blij dat ik mijn masterstage bij Jeps Kinder- & Jeugdpsychotherapie mag lopen en mezelf hier verder kan ontwikkelen tot orthopedagoog.

Rob Vallen

Accountmanager

Rob is de accountmanager van de praktijk. In deze hoedanigheid is hij het aanspreekpunt voor alle financiële- en contractuele zaken voor o.a. gemeenten en zorgverzekeraars. Rob beheert tevens de ICT zaken voor de praktijk.