Wie zijn wij?

Marlou Joosten

Psychotherapeut, Gezondheidszorgpsycholoog, Regiebehandelaar, Praktijkhouder

Ik ben geboren en getogen in een dorp binnen de gemeente Horst aan de Maas. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen. In mijn vrije tijd houd ik van samen zijn met familie en vrienden, erop uit gaan in de natuur, lezen, een gezelschapsspelletje spelen, koken en creatief bezig zijn.

Mijn studie (ontwikkelings)psychologie heb ik gevolgd aan de Radboud Universiteit Nijmegen (1995-1999). Van 2000 tot begin 2016 ben ik werkzaam geweest binnen de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) voor kinderen en jeugdigen, alwaar ik gewerkt heb als behandelcoördinator op de poli, dagbehandeling en kliniek. Daarnaast heb ik veel diagnostiek en behandeling gedaan bij kinderen en jeugdigen met uiteenlopende problematiek. De laatste jaren heb ik vooral veel ervaring opgedaan met kinderen en jeugdigen met angst- en dwangklachten, stemmingsklachten, trauma en eetproblematiek. In de loop der jaren heb ik de postacademische opleidingen tot cognitief gedragstherapeut VGCt (2002-2006), gezondheidszorgpsycholoog (2006-2008) en psychotherapeut (2012-2014) voltooid en heb ik o.a. scholing gevolgd op het gebied van angstklachten, traumabehandeling (EMDR) en verdieping systeemtherapie.

 

 Kwalificaties:

 • Psycholoog (Ontwikkelingspsycholoog)
 • Psychotherapeut (BIG-registratienummer: 49909686816 )
 • Gezondheidszorgpsycholoog (BIG-registratienummer: 29909686825 )
 • Cognitief gedragstherapeut VGCt

Ik ben aangesloten bij:

 • Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten (LVVP):  www.lvvp.info
 • Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve therapieën (VGCt):  www.vgct.nl
 • Nederlandse Academie voor Eetstoornissen (NAE): www.naeweb.nl
Marlou Joosten van Jeps Psychotherapie

Carlijn van Susante

Gezondheidszorgpsycholoog, Speltherapeut, Regiebehandelaar

Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen. In mijn vrije tijd wandel ik graag met onze hond en lees ik graag.

Ik heb de studie (ontwikkelings)psychologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen gevolgd. Binnen de GGZ heb ik daarna vele jaren ervaring opgedaan met diagnostiek en behandeling bij kinderen en jeugdigen met diverse problematiek. De laatste jaren heb ik vooral ervaring opgedaan in het behandelen van baby's en jonge kinderen. Ik heb de postacademische opleiding Beeldcommunicatie gevolgd, een vorm van psychotherapie, waarbij gebruik wordt gemaakt van spel (speltherapie). Daarnaast heb ik de postacademische opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog afgerond en heb ik in de loop der jaren diverse cursussen gevolgd, onder andere ouder-baby/peuter psychotherapie, Brainblocks, EMDR kind & jeugd en supervisie & werkbegeleiding van GZ-psychologen i.o. Sinds begin 2016 werk ik bij Jeps.

 

Kwalificaties:

 • Psycholoog (Ontwikkelingspsycholoog)
 • Gezondheidszorgpsycholoog (BIG-registratienummer: 79909627625 )
 • Therapeut Beeldcommunicatie

Ik ben aangesloten bij:

 • Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten (LVVP):  www.lvvp.info
 • Vereniging voor Kinder- en Jeugdpsychotherapie (VKJP)  www.vkjp.nl
Carlijn van Susante van Jeps Psychotherapie

Loes Draak

Orthopedagoog

Samen met mijn partner woon ik in een dorp in Horst aan de Maas. Mijn vrije tijd spendeer ik graag met familie en vrienden. Verder vind ik het leuk om gezelschapsspelletjes te doen, creatief bezig te zijn en ben ik leiding bij Jong Nederland.

Ik heb de studie Pedagogische Wetenschappen en Onderwijskunde gevolgd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Gedurende mijn studie heb ik mij verdiept in de ontwikkeling van een groeimindset bij jongeren met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Verder heb ik onderzoek gedaan naar een combinatie van Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en systeemtherapie. Ook heb ik diverse cursussen, onder andere Brainblocks en diagnostiek en behandeling van meisjes met autisme spectrumstoornissen, gevolgd. Sinds mijn afstuderen ben ik werkzaam bij Jeps Psychotherapie (2018). Bij Jeps houd ik mij met name bezig met (neuro)psychologisch onderzoek, psycho-educatie en kortdurende individuele behandeling, waar nodig in combinatie met (ouder)begeleiding.

 

Kwalificaties:

 • Orthopedagoog (afstudeerrichtingen Angst- & Stemmingsstoornissen en Forensische pedagogiek)
 • NVO basisorthopedagoog + basisaantekening diagnostiek

 • SKJ-registratie (SKJ-registratienummer: 120009675)

Ik ben aangesloten bij:

 • Nederlandse Vereniging van pedagogen en Onderwijskundigen (NVO): www.nvo.nl
 • Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ): www.skjeugd.nl

Anny Wijnhoven

Zorgsecretaresse

Ik ben getrouwd, moeder van drie kinderen en oma van zeven kleinkinderen, en woonachtig in Vierlingsbeek. Mijn vrije tijd besteed ik graag met mijn gezin en ik wandel, fiets en zwem graag.

Ik heb een opleiding gevolgd tot administratief medewerkster en daarnaast een cursus tot managementassistente. Binnen de jeugdzorg heb ik ruime ervaring als zorgsecretaresse. Bij Jeps houd ik mij met veel voldoening bezig met de eerste contacten wanneer cliënten zich bij ons aanmelden en met ondersteunende activiteiten op administratief gebied binnen het behandelteam.

Doret Seuren

Orthopedagoog in opleiding

Ik ben opgegroeid in een klein dorp in het noorden van Limburg en woon sinds een aantal jaren in Nijmegen. In mijn vrije tijd wandel, zwem en lees ik graag en houd ik ervan om tijd door te brengen met familie en vrienden.

In 2019 heb ik de opleiding tot leraar basisonderwijs afgerond, waarna ik gestart ben met de pre-master Pedagogische Wetenschappen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Vanaf september 2021 volg ik de master Orthopedagogiek, met de afstudeerrichting Relationele Ontwikkeling. Ik ben blij dat ik mijn masterstage bij Jeps Psychotherapie mag lopen en mezelf hier verder kan ontwikkelen tot orthopedagoog.

Carmen Achten

Orthopedagoog in opleiding

Ik woon in een dorp binnen de gemeente Horst aan de Maas, samen met mijn vriend en onze hond. Mijn vrije tijd besteed ik dan ook graag aan het samen wandelen in de bossen. Daarnaast houd ik van sporten, waaronder tennis en boksen. Verder houd ik me veel bezig met muziek. Ik speel bij een fanfare en ben werkzaam als pianodocent. Ook ben ik graag samen met familie en vrienden.

In 2019 ben ik afgestudeerd als muziektherapeut aan de HAN in Nijmegen met een minor in autismebegeleiding, waarna ik gestart ben met de pre-master Pedagogische Wetenschappen aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Sinds september volg ik de master Orthopedagogiek, met specialisaties Relationele Ontwikkeling en Angst- en Stemmingsstoornissen. In maart ben ik vol enthousiasme gestart aan mijn masterstage bij Jeps Psychotherapie en hoop me hier te ontwikkelen tot bekwaam orthopedagoog.

Rob Vallen

Account Manager

 

Rob is de accountmanager van de praktijk. In deze hoedanigheid is hij het aanspreekpunt voor alle financiële- en contractuele zaken voor oa gemeenten en zorgverzekeraars. Hij beheert tevens de ICT zaken voor de praktijk.